https://www.offentligfinansiering.se/

Technology

Industrifonden letar framförallt efter exceptionella team. Industrifonden söker oöverträffad drivkraft, kompetens och mod. Framstående team har stora visioner och ett strategiskt synsätt, men har samtidigt en oerhörd förmåga att leverera i det dagliga arbetet.

Industrifonden investerar brett inom internet/mobilsektorn och cleantech/industri, med fokus på disruptiva tekniska lösningar som adresserar stora potentiella marknader. Bolagen vi investerar i har passerat beta- eller prototypfasen och visar stark tillväxt. Industrifonden investerar alltid med stor disciplin, men är villiga att ta stora risker när vi ser att det finns hög potential att bygga upp ikoniska bolag.

Industrifonden investerar tid, kompetens, resurser och nätverk - inte bara kapital. Det kan gälla allt ifrån att ge råd om hur man kan skala upp techorganisationen, hjälpa till att identifiera och utvärdera nya nyckelmedarbetare eller göra introduktioner till potentiella affärspartners.
Läs om deras framgångshistorier eller ta en titt på deras portfölj eller deras team.

Ta direktkontakt med en av deras investerare och inkludera kort information om ditt bolag och affärsidé. Läs mer om deras fokus innan du tar kontakt. 


https://www.offentligfinansiering.se/